Ouderraad de Reiger

Als lid van de Ouderraad ben je zeer betrokken bij de school van je kind. Tevens willen we een goede en gezonde relatie tussen school en de ouders realiseren.

Als Ouderraad organiseren wij, samen met de leerkrachten op school, verschillende festiviteiten, zoals het sinterklaas-, kerst- en paasfeest. Ook begeleiden de leden van de Ouderraad een groepje tijdens een schoolreisje of kan er mee worden gedacht over de invulling van het schoolfeest, de koningsdag of een andere festiviteit. Er kan ook meegedacht worden met de activiteiten van de sportcommissie.

De leden van de Ouderraad:

Uiteraard worden de verschillende taken onderling verdeeld, zodat een ieder helpt waar hij of zij kan.

In schooljaar 2020-2021 bestaat de OR uit de volgende leden:

Roos ter Mors - Snel Voorzitter, moeder van Mark groep 8 en Julia groep 7
Susanne van der Tang                   Secretaris, moeder van Lucas groep 5 en Veerle groep 1/2A
Maarten Franse Penningmeester, vader van Eveline groep 7
Corine Wagenaar Moeder van Sjoerd groep 8 en Jelle groep 6
Sabrina Favié Moeder van Elin groep 6 en Ravi groep 3
Yvette van der Vossen Moeder van Julia groep 7
Eszter Versteeg Moeder van Suus groep 8 en Guus groep 3
Marcia Muller Moeder van Liam groep 5 en Elise groep 1/2B
Susan Reigersberg   Moeder van Sil groep 7 en Mink groep 5
Tamara Pijnaker Moeder van Saar groep 7 en Sten groep 5
Louelle van der Vlugt Moeder van Joshua groep 1/2A

Lid vanuit team:
Kim Weidemann, Wendy Kuijs

Mocht je het leuk vinden om de Ouderraad te komen versterken, stuur dan gerust een mail naar ouderraad.dereiger@gmail.com of spreek één van de ouders aan. Wij kunnen altijd enthousiaste leden gebruiken!

Notulen van de laatste jaarvergadering zijn hier terug te vinden.